Oldalak

csütörtök

Youtube

Nem tudom, hogy most jó, vagy sem :) Mert az jó amit megcsináltak -végre. Az pedig nem ahogy már megint nincs lekommunikálva.

Lehet playlist-eket összeállítani. Ezek simán számok egymás mögött amiket ha elindítod akkor lejátsza gondolkodás nélkül.
Az volt ezzel a probléma, hogy ha az összeállításból 1 számhoz nem volt hangulatod akkor nyilván azt "eltekerted" :) Régen ha a playlist lejátszása közben egy másik -a playlistben szereplő!- számra kattintottál akkor onnantól az autoplay funkció kikapcsolt és nem lehetett visszakapcsolni.
Volt tehát a playlist tetején egy Next gomb. Megnyomtad és a következőre ugrott. Hasonló, mint anno a play és >> gombok együttes megnyomása a kazettás magnók idejében :) (ha jól emlékszem az a következő szünetig tekert csak talán...)

Most nincs next gomb. Viszont ha egy másik számra kattintok akkor onnan folytatódik az autoplay. Ez jó :)

Valahogy azzal van a bajom, hogy úgy tüntetnek el valszeg gyakran használt gombokat, hogy még csak említést sem tesznek róla. Ok, hogy az elején felajánlotta a youtube, hogy full túrán vehetek részt ahol elmesélik, hogy mik az újdonságok... De most őszintén - csak a mindent vagy semmit elv létezik?

Sokkal emberbarátabb lenne ha első bejelentkezéskor egy negyed képernyőn bulletpointokban elmondanák mi változott, mi tünt el, és ha érdekel akkor vagy belekattintok és akkor a help megfelelő szekciójára ugrok, vagy egy linket követve elmegyek a teljes panoráma körútra....

+1 ami viszont fáj: a jobb felső sarokban régebben ha a usernevemre kattintottam, akkor megjelent egy gyorsmenü. Ez most is van, csak pont az általam egyedüliként használt Playlist linket vették ki belőle.... Most legább 3 klikk-kel és majd 10 mp-el később értem csak oda ahova akartam. Ez sok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése